Ebook 21 Cerita Murah Rezeki

Nak tanya ni...

PERNAH TAK ANDA RASA ‘DOWN’ SANGAT

...APABILA ANDA BERUSAHA HABIS-HABISAN UNTUK DAPATKAN SESUATU…

 ...NAMUN REZEKI TIDAK MEMIHAK KEPADA ANDA?

Pada saat itu, mungkin anda rasa KECEWA sangat dan rasa TAK TAHU kat mana lagi anda nak perbetulkan sebab anda yakin anda dah buat sehabis baik dah..


Mesti pernah kan?

Anda rasa... Kenapa terjadinya macam tu?

Baiklah, secara asasnya kita kena faham.. Setiap manusia atas muka bumi ni ada rezeki mereka masing-masing.. Namun, tak semua tahu Bagaimana Nak Biarkan Pintu Rezekinya Dibuka untuk kita biarkan mereka masuk..

“Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah, maka Allah akan tunjukkan kepadanya jalan keluar dari kesusahan, dan diberikanNya Rezeki dari jalan yang tak disangka-sangka, dan barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah, nescara Allah akan mencukupkan keperluannya..” [Surah At-Talaq, Ayat 2-3]


SEBELUM TU, JOM KITA BERKENALAN SEKETIKA..


Saya Khairul Hakimin Muhammad, berasal dari Mentakab, Pahang. Saya merupakan seorang “Content Developer” yang berpusat di Bandar Baru Bangi. 

Setiap hari, saya perlu jumpa 10-15 orang yang berbeza atas urusan bisnes saya dan untuk develop content terbaru saya. 

Sepanjang saya berjumpa dengan orang, macam-macam stori yang saya dapat dari mereka dan saya lebih suka tertarik kepada stori yang berkaitan REZEKI. Bila bercakap tentang rezeki, macam-macam situasi berlaku kepada saya.. Dan setiap apa yang berlaku, saya SUKA KAJI secara mendalam, bagaimana rezeki tu boleh datang dengan sendirinya..

Bagi saya, REZEKI rezeki adalah Hak Mutlak dari Allah.. Namun, Allah melihat segala usaha dari kita.. Dari situ kunci pintu rezeki dapat dibuka.

Saya suka berkongsi stori tentang rezeki di wall facebook saya.. juga kepada rakan-rakan dan staf-staf saya. Bila saya kongsikan  teknik-teknik yang saya gunakan, mereka pun apply. Dan sangat 'amazing', mereka pun dapat kesan yang sangat positif! Rezeki masuk mencurah-curah.. Alhamdulillah..


Sekarang saya sangat TERUJA untuk berkongsi dengan anda pula..

Memperkenalkan...


EBOOK 21 CERITA MURAH REZEKI



Apa Kandungan Utama Ebook ini?
Ebook ini mengandungi 21 Kisah Benar dan Cerita-cerita menarik tentang orang yang murah rezeki yang kita sendiri tak pernah terfikir.
Ianya bukan cerita biasa.. tapi cerita benar yang banyak sangat pengajaran yang kita boleh contohi darinya.

Yang bestnya, saya ada sertakan sekali teknik-teknik yang kita boleh amalkan supaya rezeki kita pun turut melimpah seperti mereka. Teknik ini nampak biasa, tapi bila diamalkan, sangat besar impaknya. Serius!

LIHAT TESTIMONI PEMBACA EBOOK NI:


SIAPA YANG SESUAI UNTUK DAPATKAN EBOOK INI?
- Selain orang bisnes, ebook ni memang wajib dimiliki oleh suri rumah, wanita berkerjaya, pasangan suami isteri dan sesiapa sahaja yang pernah Rasa Down dalam hidup mereka akibat tidak dapat capai apa yang diinginkan.

Jadikan ebook ni sebagai pedoman dan amalan untuk kita sama-sama buka pintu rezeki supaya ianya mudah masuk dan mencurah-curah! InsyaAllah..

LAGI TESTIMONI MENARIK DARI PEMBELI EBOOK NI:



BERAPAKAH HARGA EBOOK NI?

Kalau ikutkan hati, memang saya nak jual pada Harga RM100 seunit.

Agak mahal kan? Sebab apa ya?

- Sebab dalam ebook ni ada sekali Teknik-Teknik dan Amalan-Amalan anda boleh follow terus selepas membacanya. Dan saya sendiri dah apply untuk diri sendiri dan untuk staf-staf saya, memang amazing result dia!
Alhamdulillah..

Namun... Anda tak perlu risau...

Untuk 300 pembeli terawal, saya buka pada Harga Pre-Launching iaitu
RM69
RM49 sahaja!! Dah Sold Out
Tapi takpe...

Sekarang ada SECOND CHANCE PRICE
RM59 sahaja (pun dah sold out)

Bermula malam ni, harga Ebook ni adalah RM100  RM69 sahaja.

Kalau anda ambil masa yang lama untuk fikir, harga ni mungkin SOLD OUT dengan cepat.

RM69 pun dah SOLD OUT

(Followers di Facebook saya ada 230,000 orang. Anda bayangkan.. kita buka harga special ni untuk 300 terawal sahaja. Lepas ni harga akan dinaikkan secara berperingkat.)

Boleh terus ke bawah untuk buat pembelian sekarang.

Lagi testimoni dari pembeli ebook:


Mereka dah beli.
Kini tiba giliran anda pula!
(Pssstt.. Saya nak minta maaf awal-awal ni..
Kalau anda tak beli hari ni, then anda buka balik pada hari lain, harga ebook ni dah berubah dah..
Baik anda dapatkan sekarang sebelum harga naik. Saya serius ni..)


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
21 Cerita Murah Rezeki (PRE-LAUNCH PRICE RM49) HABIS STOK
21 Cerita Murah Rezeki (SECOND CHANCE PRICE RM59) HABIS STOK
21 Cerita Murah Rezeki (LAUNCHING PRICE RM69) HABIS STOK
21 Cerita Murah Rezeki (NORMAL PRICE PRICE RM100)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN

Perlukan Bantuan?