EBOOK Khairul Hakimin Muhammad YES2018

Masuk sahaja musim baru, kita juga diasak untuk sediakan menu, sediakan makanan, anak-anak dan suami nak bawa bekal ke sekolah serta pejabat.

 

Kebiasaan, kita hanya goreng nasi, goreng mee, atau apa sahaja yang boleh. Namun, ada banyak resipi yang mana kita boleh ikuti, buat dan sediakan untuk yang tersayang.

 

Dari roti dan telur sampailah ke pizza, mi dan keju, granola serta banyaknya elemen sihat boleh kita kirimkan kepada mereka untuk mereka jamu semasa waktu rehat nanti.

 

Di dalam ebook 88 Resipi Bawa Bekal Ke Sekolah dan 88 Resipi Bawa Bekal ke Pejabat Ini, kami sediakan resipi-resipi yang kalian boleh buat di dapur rumah sendiri sahaja.

 

Ia mudah, ia senang, dan ia sedap!

 

Lekas dapatkannya ya!
E-Book The Content Game 

Khas buat mereka yang ingin bangunkan content di media sosial tak kiralah untuk platform mana pun. Ianya sesuai untuk mereka yang nak bina profile, nak naikkan follower sampai 100,000 orang atau lebih dan senangnya nak buat ayat jualan.


E-Book Bagaimana Saya Membina Bank Content 

Tatacara membina bank untuk semua penulisan di media sosial kemudian ianya digunakan untuk membuat posting dengan sangat tersusun. Ia menjadikan diri kita lebih terampil dan semua posting kita jadi semakin menarik dan mendapat perhatian.


E-Book 118 Idea Menulis Content

* Bagaimana kita menilai 1-1 posting?
* Untuk buat jualan, apakah posting yang sesuai?
* Untuk bina follower, jenis posting apa yang senang untuk diklik butang share?

Apa sebenarnya maksud Engagement, Reach dan Algorithm?

Semuanya ada ditulis di dalam ebook ini. Lebih dari itu, KHM memberi 118 idea untuk kita semua boleh menulis content dengan mudah sekali. Ia termasuk untuk:

Suri rumah, pelajar, traveler, pengusaha restoran, owner butik, bisnes, owner produk, kakitangan kerajaan, mereka yang kerja dengan orang lain, pegawai-pegawai serta sesiapa sahaja boleh gunakan idea-idea ini. 

Ia adalah sebuah Sosial Media Marketing menggunakan CONTENT yang tersusun. 

Ia termasuk penyediaan ayat yang betul, perkataan yang betul dan bagaimana ia dijadikan sebagai posting untuk menarik minat orang lain membaca, kemudian klik butang share atau terus membeli produk kalian!

Ia adalah IDEA menulis CONTENT melalui 3 asas pembahagian NICHE iaitu untuk CROWD, SIDE dan RM.

Kesemua IDEA content ini adalah untuk mereka yang ingin mendapatkan kredibiliti di media sosial dan ingin membuat jualan hingga jutaan ringgit! 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
118 Idea Membina Content
Ebook Bagaimana Saya Membina Bank Content
Ebook The Content Game
88 Resipi Bawa Bekal Ke Pejabat
88 Resipi Bawa Bekal Ke Sekolah
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN