Buku Resipi KHM

BROWNIES PALING AGUNG

MENGAPA BUKU BROWNIES PALING AGUNG WAJIB DIMILIKI!

- Brownies digemari ramai oleh seluruh masyarakat tidak mengira usia dan bangsa. 

- Brownies kini menjadi semakin popular. Selain menjadi hidangan sampingan keluarga, ia turut menjadi hadiah hari jadi, hantaran pertunangan, cenderahati perkahwinan dan sebagainya.

- Buku ini mengandungi 30 resipi brownies. Antaranya seperti Double Chocolate Brownies, Red Velvet Brownies, Fruits Mix Brownies, Dark Chocolate Brownies, Congo Bar, Strawberry Bar dan lain-lain.

- Penggunaan bahan-bahan yang cukup mudah didapati. Selain penerangan cara membuat yang sangat jelas dan simple mengikut turutan.

- Pembuatan brownies kini telah menjadi trend bisnes untuk dikomersilkan sebagai sumber pendapatan yang lumayan. Selain dijual di kedai, brownies juga menjadi pilihan sebagai cenderahati tetamu dalam banyak majlis keramaian. 

- Selain perkongsian resipi buku ini juga mengandungi pelbagai info & tip seperti: Pengenalan kepada jenis-jenis coklat, kekacang, tepung dan sebagainya. Terdapat juga petua yang dikongsikan.

- Harga tidak mahal. Mampu milik.

- Buku ini sebagai rujukan.

- Gambar-gambar terang dengan penerangan pembuatan yang jelas.


KEK KAMPUNG PALING AGUNG

Kek ala-ala kampung yang tak dihiasi krim kalau dimakan memang enak sekali. Mak-mak kita selalunya akan buat apabila tiba musim perayaan. Dibakar dan dikukus mengikut cara lama mengimbau nostalgia zaman kita kanak-kanak. Hati rasa teruja apabila hasilnya sangat unik. sehingga kini, kek kampung masih menjadi rebutan oleh pengikut dan penggemar kek. Buku menampilkan 40 jenis kek kampung yang direka dengan pelbagai bentuk dan rasa.RESEPI VIRAL PALING AGUNG


Berita terkini lagi sensasi, buku resipi terbaru KHM sudah pun keluar. Ianya adalah resipi viral yang pernah beliau up suatu masa dulu. Kini dibukukan okeh.

#ResipiViralPalingAgung terbitan Alaf21, #Karangkraf

RM25 sahaja. Siapa nak, lekas order dengan Kak Jiji di talian 013 9249877. Hihihi.

Alhamdulillah. Buku resipi ke-3, macam tak percaya ja kan? Alhamdulillah alhamdulillah. Syukur!Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Brownies Paling Agung
22
Kek Kampung Paling Agung HABIS STOK
Resepi Viral Paling Agung
15
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel media.bykhm@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaAbuain Kitchen Studio
No. Akaun562263511955
Buka Maybank2u  

Perlukan Bantuan?